Banner op de homepage van Tegelstudio Zeeland in Vlissingen

Tegelstudio Zeeland: stèènhoeie tegels

Bij Tegelstudio Zeeland richten we ons op de verkoop van vloertegels, wandtegels en badkamermeubels, aangevuld met een selectie sanitair. We kunnen we een groot assortiment van bekende en minder bekende merken vloer- en wandtegels leveren, waarvan u een selectie in onze showroompresentaties kunt vinden. Afhankelijk van de voorraad bij onze leveranciers zijn veel tegels op vrij korte termijn te leveren (ca 1 – 3 weken)

En of onze tegels nu van een bekend merk zijn of van een kleinere fabrikant: het is altijd 1e keus, oftewel stèènhoeie tegels.

Op tegelgebied zijn we dealer van Bottega, La Cueva en Sphinx, badkamermeubels / wastafelmeubels hebben we van 3 verschillende leveranciers, waaronder Brauer en Mondiaz, en kranen van 2 leveranciers, waaronder Brauer. We streven ernaar een assortiment op te bouwen waar voor ieder budget iets te vinden is, maar wel met oog op kwaliteit.

Eind vorig jaar zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie aan de Bedrijfsweg 23 in Vlissingen (bedrijventerrein Vrijburg). Op de eerste verdieping hebben we de showroom met tegels en badkamermeubels, het verkoopmagazijn met voorraadtegels en restpartijen vindt u op de begane grond. Daarnaast kunnen we desgewenst ook het plaatsen/leggen van tegels voor u regelen.

Kom eens langs om inspiratie op te doen!

Impressie van de showroom van Tegelstudio Zeeland in Vlissingen, met vloervlakken en displays met vloertegels en wandtegels.

Showroom

De showroom krijgt steeds meer vorm. Het laatste wastafelmeubel is binnen en de displays met kleine tegels staan op hun plek. De kast met decor(vloer)tegels laat helaas nog even op zich wachten, maar verder kunnen we al heel veel laten zien.

Openingstijden

Loop eens binnen of maak een afspraak via telefoon, e-mail, het contactformulier of de afspraak-pagina

Onze openingsdagen zijn dinsdag-vrijdag (9:00-17:00 uur) en zaterdag (9:00 -15:00 uur). Op maandag werken we op afspraak. Zo kunt u kiezen of u gewoon even binnen stapt of dat u liever een afspraak maakt zodat we tijd voor u reserveren. Een afspraak maken kan op deze pagina

Impressie van de showroom van Tegelstudio Zeeland in Vlissingen, met vloervlakken en displays met vloertegels en wandtegels.

In onze nieuwe showroom hebben de badkamermeubels een eigen hoek. Er hangen 12 showmodellen en een grote hoeveelheid kleurstalen. Zo is er een ruime keuze in modellen, kleuren en mogelijkheden.

We zijn dealer van o.a. Brauer en Mondiaz badkamermeubels


Ons assortiment sanitair is nog aan het groeien. We hebben uiteraard kranen, waskommen en fonteintjes, maar de bedoeling is dit verder uit te breiden in de loop van 2024. Zo wordt er bijvoorbeeld half mei een wand gevuld met de douchekranen van Brauer.


Direct meenemen?

Op de begane grond vindt u tegels die we op voorraad hebben, met daarnaast restpartijen vloer- en wandtegels van klein tot groot.

In de week van 8 april is er een grote zending restpartijen binnengekomen. Een groot deel ervan staat al in ons verkoopmagazijn en binnenkort vindt u ze op onze website.

Contact

Meer informatie of een afspraak maken?

Inspiratie:​

Scroll naar boven