Kranen op wastafels als voorbeeld van het aanbod sanitair in de showroom van Tegelstudio Zeeland, Bedrijfsweg 23 in Vlissingen
Kranen op wastafels in de showroom van Tegelstudio Zeeland, Bedrijfsweg 23 in Vlissingen

Sanitair

Bij badkamer-inrichting hoort ook sanitair, zoals een waskom, wastafelkraan, douchekraan en/of badkraan. Op een aantal van onze showmodellen zijn kranen gemonteerd van Brauer, een van oorsprong Duits merk dat nu een Nederlandse eigenaar heeft.

Ze hebben gekozen voor een aantal mooie basis-modellen die in verschillende kleur-uitvoeringen en met verschillende bedieningshendels leverbaar zijn. De hoge wastafelkraan is bijvoorbeeld leverbaar met een ronde of een platte uitloop, wat de kraan meteen een heel ander uiterlijk geeft. Verder is er een lage wastafelkraan, een hoge wastafelkraan voor een waskom, een hoge wastafelkraan met draaibare uitloop en een inbouwkraan die in meerdere configuraties leverbaar is (met rozetten, met plaat en in verschillende kleuren).

Naast Brauer hebben we een tweede leverancier die net weer een iets ander assortiment heeft. Een aantal toiletfonteinkranen met afvoer en afvoerplug hebben we op voorraad, overige artikelen hebben een levertijd van 3-5 dagen (op deze pagina vindt u een overzicht).

In de loop van 2024 hopen we een plekje te vinden om ook douchewanden en toiletten te laten zien.

Scroll naar boven