Over Ons

Tegelstudio Zeeland is in 2022 gestart onder de naam EFR Trading, toen we een deel van de voorraad en inventaris van Moens Tegels en Sanitair overnamen. We begonnen met de verkoop van voornamelijk restpartijen, aangevuld met een aantal populaire vloertegels en wandtegels uit eigen voorraad. Toen we onze draai wat gevonden hadden kwamen we tot de conclusie dat we tegels toch wel een heel mooi product vonden en dat we daar de nadruk op wilden gaan leggen. Van het één rolden we in het ander, waardoor we nu ook badkamermeubels en kranen in het assortiment hebben, met plannen om dit uit te breiden zodra we wat bijgekomen zijn van de verhuizing.

We kunnen een groot assortiment (30+ merken) aan bekende en minder bekende merken leveren, waarvan een deel in onze showroom is uitgestald in displays en vloervlakken.

En of onze tegels nu van een groot merk zijn of van een kleinere fabrikant: het is altijd A-kwaliteit, oftewel stèènhoeie tegels.

Kom eens inspiratie opdoen​

Tegels uitzoeken is makkelijker als u ze kunt zien en aanraken. Daarom vindt u in onze nieuwe showroom vloervlakken en displays met verschillende merken en stijlen vloer- en wandtegels.

Op zoek naar een restpartij? Die staan in ons magazijn en kunnen we direct leveren, evenals een tweetal series betonlook vloertegels en witte wandtegels die we zelf op voorraad hebben staan.

De tegels uit onze showroom (30+ merken) kunnen we op bestelling leveren, meestal op korte termijn.

Scroll naar boven