Over Ons

Tegelstudio Zeeland is in 2022 gestart onder de naam EFR Trading, toen we een deel van de voorraad en inventaris van Moens Tegels en Sanitair overnamen. We begonnen met de verkoop van voornamelijk restpartijen, aangevuld met een aantal populaire vloertegels en wandtegels uit eigen voorraad. Toen we onze draai wat gevonden hadden kwamen we tot de conclusie dat we tegels toch wel een heel mooi product vonden en dat we daar de nadruk op wilden gaan leggen. Van het één rolden we in het ander, waardoor we nu ook badmeubels en kranen in het assortiment hebben, met plannen om dit na de verhuizing uit te breiden.

Op dit moment zijn we nog gevestigd aan de Gildeweg in Vlissingen, waar we beperkt ruimte hebben voor het uitstallen van tegels. We kunnen nu al een groot assortiment (30+ merken) aan bekende en minder bekende merken leveren, en hebben in onze entree een aantal mooie displays met nieuwe trends en bekende favorieten die we u kunnen laten zien. Op de bovenverdieping liggen een aantal soorten tegels uitgestald om u een betere indruk te geven van hoe ze er op de vloer uitzien.

En of onze tegels nu van een groot merk zijn of van een kleinere fabrikant: het is altijd A-kwaliteit, oftewel stèènhoeie tegels.

Tegelstudio Zeeland gaat verhuizen. Najaar 2023 opent onze nieuwe showroom.

Verhuizing

Binnenkort (half december) verhuizen we naar een nieuwe locatie waar we de ruimte hebben om een echte showroom in te richten met tegels, maar ook met wastafelmeubels en accessoires.

We hebben op 1 november de sleutel gekregen en de verbouwing is in volle gang. Op onze Facebook en Instagram pagina’s plaatsen we af en toe een foto van de werkzaamheden.

Kom eens inspiratie opdoen​

Tegels uitzoeken is makkelijker als u ze kunt zien en aanraken. Daarom hebben we in voorbereiding op onze nieuwe showroom binnenkort alvast een aantal displays met verschillende merken en stijlen vloer- en wandtegels.

Op zoek naar een restpartij? Die staan in ons magazijn en kunnen we direct leveren, evenals een tweetal series betonlook vloertegels en witte wandtegels die we zelf op voorraad hebben staan. Overige tegels (30+ merken) kunnen we op bestelling leveren, meestal op korte termijn.

Scroll naar boven